Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Gymnasieelever SEE

Låt gymnasieungdomar möta elektronikbranschen

Du som är lärare är välkommen att besöka elektronikmässan S.E.E. - Scandinavian Electronics Event, tillsammans med din klass.

Avsätt tid i almanackan redan nu för ett besök med dina elever. Området Showcase Sweden är utformat för teknikintresserade gymnasieungdomar - en mötesplats där elever från gymnasier får träffa industrin, högskolor och universitet. I området finns både innovationer och produkter från elektronikbranschen.

Vi vill verka för återväxten inom teknik- och elektronikbranschen i Sverige och hoppas med mässans hjälp att kunna sprida intresse för branschen bland ungdomar. Att gå på mässan är kostnadsfritt och eleverna får förutom en guidad tur på Showcase Sweden även en guidning bland utställarna.

Bland deltagarna i år finns Vetenskapens hus, Högskolan i Borås/Smart Textiles(deltar 25 och 26 april), Sensible Solutions, 4light och Hands-on Science och Aurell.se-Teknikpedagogik (deltar 26 april).Tanken bakom Showcase Sweden är att ge gymnasieungdomar en chans att upptäcka möjligheterna i elektronikbranschen.

Anmäl din klass här »

Eventet arrangeras av branschorganisationen Svensk Elektronik och Stockholmsmässan och äger rum 24-26 april 2018 på Kistamässan.
Aktörer som deltar på Showcase Sweden är; Vetenskapens hus, Högskolan i Borås/Smart Textiles (25, 26 april), Sensible Solutions, 4light och Hands-on Science.

Arrangörer