Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Aktuellt för dig som utställare

Utställarinformation

 • Beställ i tid för lägsta pris

  Om du beställer i tid så får du bästa möjliga service från oss, samtidigt som du får de produkter och tjänster som du önskar. Och det bästa av allt, är du ute i god tid så kostar det mindre!

  Beställ senast 1 april 2018 för att erhålla vårt lägsta pris.

  Så här fungerar det:
  Om du beställer senast tre till fyra veckor innan officiell inflytt premierar vi dig genom att erbjuda det lägsta priset på byggnation och monterutrustning. Därefter sker ett påslag på priset med 30% fram till officiell inflytt. Beställer du under officiell inflytt eller under pågående event är påslaget 50%.
  Beställ monterutrustning direkt i Online shopen », har du frågor kontakta Workman Event AB, telefon: 08-410 356 60, monterservice@workman.se


 • Digital Monter

  Digital Monter - det mest kraftfulla verktyget när du vill nå dina besökare

  Med den digitala montern får du ett effektivt verktyg som försäkrar dig att besökare och journalister lär känna ditt företag - inför, under och efter eventets gång.

  Vad ingår i den Digitala montern?

  • Företagsnamn och kontaktuppgifter. Namnet blir synligt men också sökbart via sökmotorer (så som exempelvis Google) men också via vårt egna sökverktyg på eventets webbplats.

  • Ditt monternummer blir synligt, till det medföljer en länk till en karta över lokalen du ställer ut i. På detta vis blir det enkelt för besökarna att lokalisera var i lokalen din monter finns.

  • Dina varumärken blir synliga och självfallet också sökbara. Detta ökar ditt företags exponering och ger dig större affärsmöjligheter. Du kan också lägga upp och göra dig sökbar via ett flertal olika produktkategorier på eventets webbplats.

  • Egna mässerbjudanden och aktiviteter som du kan använda för att locka besökare till din monter. Utöver att visas i din digitala monter samlas de tillsammans med eventets och övriga utställares erbjudanden och aktiviteter via huvudmenyn.

  • Möjlighet att ladda upp inspirerande bilder, filmer, texter och länkar samt pressmeddelanden.

  Vi mailar ut till alla utställare då den Digitala Montern kan börja uppdateras.

 • Inflytt

  In och utflyttningstider

  Inflytt
  Söndag 2018-04-22, 09.00 - 18.00
  Måndag 2018-04-23, 07.00 - 22.00

  Utflytt
  Torsdag, 2018-04-26, 17.30 - 24.00
  Fredag, 2018-04-27, 07.00 - 12.00

  På måndagen under inflyttning tillåts arbete i egna montern fram till 22.00 men gångarna skall vara tomma kl. 16.00 då gångmattor läggs.

   


 • Besökare

  Beställ biljetter och marknadsför ditt deltagande

  Det är helt kostnadsfritt att bjuda in kunder till S.E.E.
  Som utställare betalar du varken för beställda eller antal använda biljetter.

  Möjligheten att bjuda in kunder via registreringssystemet Invite People öppnar i januari 2018.